Smiley face Sigla AFIR Smiley face Smiley face Smiley face

19
nov.

0

Anunț umanitar ~Asociația pentru Combaterea Sărăciei Sălaj demarează proiectul „Încălzește sufletul unui copil”~

Fii și tu un erou pentru copiii. 
Tu știi cât costă o pereche de ghete?

Încălzește sufletul unui copil
… cu o pereche de ghete

Asociația pentru Combaterea Sărăciei Sălaj demarează proiectul „Încălzește sufletul unui copil”. Acest proiect vine în sprijinul familiilor defavorizate din localitățile Almașu si Fildu județul Sălaj care, din cauza unor împrejurări nefavorabile, trăiesc în condiții greu de închipuit, neavând șansa la un viitor mai bun. 
Copiii din aceste familii merg la școală și au rezultate bune la învățătură, chiar dacă sunt zile în care nu au ce mânca, perioade ale anului în care nu au îmbrăcăminte adecvată sau rechizitele școlare necesare desfășurării cursurilor la același nivel cu ceilalți copii. Din dorința de a-și depăși condiția socială și de a reuși să iasă din mediul în care trăiesc fac eforturi deosebite pentru a merge la scoală. 
O data cu venirea iernii acest lucru este greu uneori chiar imposibil deoarece o mare parte dintre copii nu au încălțăminte adecvată. 
Asociația își propune sa ajute un număr de aproximativ 250 de copii din aceste doua localități, cu vârste cuprinse intre 2 si 14 ani, cu încălțăminte de iarnă. Orice contribuție cât de mică ajută la achiziționarea unei perechi de ghete pentru un copil, sau cine dorește poate dona direct încălțăminte pentru copii cu vârsta cuprinsă intre 2 si 14 ani. 
Pentru donații datele bancare și fiscale ale asociației sunt:
Asociația pentru Combaterea Sărăciei Sălaj
Jud. Sălaj, Sat Fildu de Jos, Comuna Fildu de Jos, Nr 30
Cod de Înregistrare Fiscala (CIF) 36330263

Banca Transilvania 
Cont EUR RO55BTRLEURCRT0348957401
Cont. RON RO08BTRLRONCRT0348957401

Persoana de contact – Otvos Geza nr telefon 074055558